Ta wyjątkowa inicjatywa ma na celu zebranie środków na leczenie Tymka, małego mieszkańca naszej gminy, który potrzebuje pomocy. Kolacja odbędzie się 7 lutego o godz. 18.00 w nowo zrewitalizowanym budynku muzeum, który jest ważnym miejscem na mapie Koluszek. Organizatorzy przygotowali wiele atrakcji dla uczestników, a cały dochód z wydarzenia zostanie przeznaczony na wsparcie Tymka
Zapowiadane wydarzenie to wspaniała okazja do tego, by w tak szczególnej przestrzeni spróbować kolacji degustacyjnej, przygotowanej przez wyjątkowego Szefa Kuchni – Enrico Montiego, właściciela Restauracji Mare e Monti. O odpowiedni dobór trunków zadba sommelier, zastępca managera w Hotelu Grand w Łodzi. Wieczór uświetni swoim występem Klaudia Kijana Zaborska. Całą oprawę kolacji poprowadzi Marek Kowalczuk, doświadczony prezenter, znany z umiejętności budowania wyjątkowej atmosfery. Podczas wieczoru odbędą się ekscytujące licytacje wyjątkowych przedmiotów i usług, które będą prawdziwą gratką dla uczestników.
Cena biletu: 250 zł. Kupując bilet wspierasz Tymka i jego rodzinę, w zamian zyskujesz wieczór pełen atrakcji, w klimatycznym miejscu.
Rezerwacja miejsc i kontakt: 533-479-947, mail stowarzyszenie.elw@gmail.com.